Ergens vorig jaar heb ik deze website vernieuwd tenminste ik dacht dat ik dat regelmatig zou gaan doen. Dat is er niet van gekomen. Zo gaat dat in turbulente levens! Omdat het leven de afgelopen periode nogal turbulent was is het nu wel belangrijk deze website opnieuw In het leven te roepen En ook te vullen. Waarmee dat ga je zien op deze website. Helaas is ook onze gezinssamenstelling weer een beetje veranderd In de zin dat mijn/ onze oude lieve clown Tori het niet gewonnen heeft van de epilepsie. Gelukkig delen we ons huis nu alweer bijna een jaar met super lieve podenco Nikita uit Aruba, een cadeautje van mijn zus Tanja. En Snorretje een eigenwijze lieve jonge kater. Natuurlijk verdienen deze bijzondere huisgenootjes een eigen pagina. Samen met Hugo en Rocky

Welkom op alweer de vernieuwde pagina van Evelien en dit keer ook Ruben. Ja ze blijft aan de gang en ze is ook alweer verhuisd. Beviel PGB niet? Jawel hoor maar het huisje in Lonneker voelde als een soort permanent vakantiehuisje. Een heel mooi en knus huisje op een mooie plek. Echt waar maar zo behelpen. Dat de thuiszorg die ik voor ’s nachts had ingehuurd maar niet eens wilde komen helpen. De gemeente wilde het niet verder aanpassen. Moet je maar niet van passend naar niet passend verhuizen. Met de rest van de details zal ik je niet vermoeien. In ieder geval wonen we daarom (weer) aan de breugelmansgaarde. Weer staat tussen haakjes omdat alleen voor mij de breugelmansgaarde bekend terrein is. Zelfs dit huis was al eerder van mij. Nu is het officieel van ons want Ruben woont hier nu ook.

Hoe zit eigenlijk met Ruben? Nou ja die kwam in Lonneker logeren. En ging nooit meer weg. Iets van het leven is leuker met zijn tweeën en corona of zo. Omdat ik het met hem eens ben besloten we het officieel te maken en gewoon samen een huis te delen. We vinden elkaar wel leuk gezelschap. Voor mij is het dus als of ik nooit ben weg geweest. Voor Ruben is alles nieuw. 

Met wie woonden we hier nog meer?  natuurlijk met onze lovebirds Rocky en Hugo. Je gaat vast nog een heleboel foto’s tegenkomen. 

Wat ga je allemaal nog meer tegenkomen op deze website. In het bovenstaande stukje ben ik ervan uitgegaan dat je onze situatie minstens een beetje kent. Maar misschien is dat niet zo. Dus ga ik me in ieder geval nog even aan je voorstellen !   Ruben doet dat misschien ook. Verder zal deze website gaan over wat we zoal doen. Dat is namelijk een boel.