Voor degene die al vaker op mijn website heeft gekeken. was er natuurlijk gewoon die gekke oude Tori. Deze mooie bruine labradoodle is helaas maar 12 geworden. Toen hij 5 was kreeg hij namelijk epilepsie. Heel verdrietig door de medicijnen was hij zo op eten gericht dat hij  als snel niet meer kon functioneren als hulphond. Helaas is vorig jaar ook Catootje mijn 19 jaar oude poes. de laatste die er nog was. gaan hemelen

Na deze verdrietig gebeurtenissen zijn er twee nieuwe gezinsleden toegevoegd aan ons huishouden namelijk Nikita en Snorretje. Zij kwamen precies een jaar geleden medio april/ mei 2021. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ze tegelijk zouden komen. Ik had net kitten snorretje van Marktplaats geplukt. En dacht Ik ga mij langzaam oriënteren op een andere hond. Via verhuisdieren of zo. Ik vertelde mijn zus Tanja dat organisaties waar je honden uit het buitenland kunt adopteren zo terughoudend reageren op een hondenbaasje met een handicap. Zij had net een hond via een stichting uit Aruba. Een vriendin van haar is betrokken bij de bemiddeling en Rescue van deze hondjes. Zodoende was onze diva Nikita er al snel. En ook een cadeautje van mijn zus. Dit gevoelige bijzondere wezentje stal vanaf de eerste seconde mijn hart. Ruben moest er wat langer over doen maar Al gauw waren ze twee handen op één buik en nu heb ik vaak het nakijken. Ze komt van https://www.facebook.com/crijojotrappersaruba en is een podenco of een kruising daarmee. Ze is een beetje verlegen Maar weet prima wat ze wil als ze dat eenmaal durft. In tegenstelling tot mijn vorige honden hoeft Nikita alleen maar te zijn en dat is ook wel een keer lekker! De toekomst moet nog uitwijzen of ze hulphond taken kan en gaat uitvoeren. Maar diva is ook al  hard werken!

Sinds 3 jaar zijn er ook agapornissen Rocky en Hugo genaamd zij wonen sinds 2 J

aar samen. lezen de Volkskrant en eten geld.  Ik bedoel natuurlijk dat ze graag slopen, ze krijgen gewoon vogelvoer. Het is een onafscheidelijk stel clownende kleuters!