Ik woon natuurlijk tegenwoordig met een kunstenaar in huis, Ruben. Dus hij vond dat mijn kunst ook op mijn website moest. Ik vind dat ik geen kunst maak. Daarvoor zijn mijn handen te spastisch. Maar hij zegt dat geen enkele kunst lelijk is. Lelijke kunst bestaat volgens hem niet. Slechte kunst bestaat volgens hem ook niet. En kunst die onaf is ook al niet. Ruben kan het weten zijn beide ouders waren kunstenaar.  En hij zelf ook, vind ik. Ik vind mezelf geen kunstenaar Ik vind tekenen leuk Ook al heeft het heel lang geduurd voordat het kleuterniveau ontgroeid was. En Ik vind het heel erg gaaf dat ik op de Viermarken ben gaan naaldvilten. Om van een plukje wol naaldvilt beetjes te maken. Alsof je kleit met wol. Heel erg veel gepriegel nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Het heeft vanwege mijn spasme ook heel lang geduurd voordat ik tekenen zo leuk vond, dat het me niet meer kon schelen hoe het eruit ziet. Nu kan het hier dus gewoon op website want kunst is zoals Ruben zegt, een levenswijze. Op de Viermarken is alles biologisch dus verven we onze eigen wol. Van onze eigen schapen. Die we zoals je ziet op de foto ook af en toe zelf grootbrengen niets leuker dan dat!

Naaldvilten is een techniek waarmee je verschillende vormen kunt maken met omgesponnen wol. Je prikt plukjes wol met een naald met weerhaakjes aan elkaar in de vorm die jij wilt. Zo wordt het vilt steeds dichter en maak je 3d vormen.