Met deze documentaire hopen de makers en ik Evelien, de hoofdpersoon, Het taboe rond seksualiteit intimiteit en handicap te doorbreken. Ieder mens heeft In de afgelopen periode tijdens corona ervaren hoe het is om echte nabijheid van een ander of juist die ander te missen. Op deze pagina ga ik zoveel mogelijk media of links maar media verzamelen welke gaat over onze documentaire. Artikelen interviews meningen discussies handreikingen. You name it. Heb je iets gevonden wat hier nog niet tussen staat. Laat me dat dan even weten. Omdat ik benieuwd ben of we daadwerkelijk een steen gaan verleggen of verlegd hebben. En dat weet je natuurlijk pas over een tijdje.

Bram vermeulen – De steen

Ik heb een steen verlegd,
in een rivier op aarde.
Het water gaat er anders dan voorheen.
De stroom van een rivier, hou je niet tegen
het water vindt er altijd een weg omheen.
Misschien eens gevuld, door sneeuw en regen,
neemt de rivier m’n kiezel met zich mee.
Om hem, dan glad, en rond gesleten,
te laten rusten in de luwte van de zee.

Ik heb een steen verlegd,

in een rivier op aarde.
Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten.
Ik leverde bewijs van mijn bestaan.
Omdat, door het verleggen van die ene steen,
de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan.

Ik heb een steen verlegd,
in een rivier op aarde.
Nu weet ik dat ik nooit zal zijn vergeten.
Ik leverde bewijs van mijn bestaan.
Omdat, door het verleggen van die ene steen,
de stroom nooit meer dezelfde weg zal gaan.

DE DOCUOPDATE

In dit artikel van de docu update wordt verwezen naar Christine Een Duitse bijzondere vrouw met dezelfde handicap. Zij heeft haar eigen pad met seksualiteit bewandeld. Het was bijzonder dat ik haar voor mijn zoektocht en de documentaire mocht interviewen. Helaas is Christine ons onlangs ontvallen. Ik zal haar altijd dankbaar zijn voor het stukje meerollen op mijn zoektocht. Zij zal helaas nooit meer een ervaring meer opdoen die ‘wunder-wunder-wunderschön’ ist.  Gelukkig gaf ze die zichzelf vaak cadeau. Ook al moest ze zichzelf daar andere dingen voor ontzeggen. `Wunderschöne erfarungen` zijn zowel in Nederland  als in Duitsland bepaald niet gratis en worden niet vergoed.

klik tijdschrift vakblad nieuws-item sexual-healing-film-over-spastische-vrouw-die-hunkert-naar-intimiteit       

Podcast met Elsbeth Fraanje regisseuse 

Ook in deze podcast heeft Elsbeth mij mooi en liefdevol neergezet. Bijzonder om te horen hoe zij mij ziet en wilde neerzetten, daar zaten zelfs voor mij nog nieuwe dingen en verhalen bij..

libelle.nl actueel deze-indrukwekkende-films-en-documentaires-van-movies-that-matter-festival-zijn-must-sees

WOMEN INC Film-als-startpunt-voor-verandering 

Sexual Healing naar Canada

Portifolio van de editor Ralf Verbeek

Cameraman .Jefrim Rothuizen     

Deze twee laatste mannen zijn beslist geen kleintje In de Nederlandse  documentaire wereld. Laten we zeggen dat ik ook bij hen in erg goede handen was, gelukkig maar!