Via Delano ben ik letterlijk RTV-Losser binnengerold. Een tijdje deden we samen de middagshow van Losser. Ik was zeg maar zijn manusje van alles. Dat was leuk en gezellig! Maar ja echte grootheden komen het best tot hun recht in hun eentje. ☺ Dus toen dat was gestopt kreeg ik gelukkig mijn eigen plekje binnen RTV- Losser.”4hoog met Evelien”. Door samen met Delano aan de middagshow te werken kwam ik er namelijk weer achter hoe leuk ik het radio maken eigenlijk weer vindt.

Een heleboel jaar geleden deed ik vrijwilligerswerk bij RTV Oost. We maakten een doelgroepenprogramma met mensen met een handicap over mensen met een handicap en zorg en welzijn. Heel leuk om te doen. Informatief en goed voor de beeldvorming. Maar wat nog beter voor de beeldvorming is, is gewoon lekker radio maken los van die rolstoel dat spasme, of het feit dat je af en toe niet uit je woorden komt of erover struikelt. Dat kan hier bij RTV Losser. Lekkere muziek draaien, leuke inhoud proberen te hebben in je programma s en lekker met zo’n mengpaneel schuiven. Helemaal toppie!

Ik woon niet in Losser maar in Enschede en heb mijn eigen mengpaneel in mijn studio op 4hoog. Ik moest in alles nog behoorlijk groeien want Ik kan eigenlijk alleen maar kletsen. En alles zelf doen is best wel een dingetje. Maar wie weet word ik ooit nog een pro of Misschien wel nooit iets en dat heeft ook zo zijn charmes. En Ik hoop dat jij luistert en mij helpt het beter te maken door lekker interactief mee te doen via WhatsApp Facebook of mail en telefoon. Sinds juli 2021 heb ik de middagshow van Delano overgenomen. Omdat hij weer een opleiding is gaan doen. Natuurlijk blijft 4 hoog met Evelien ook, 4 hoog met Evelien is denk ik wat meer gericht op Losser qua onderwerpen. Maar ook hier is jouw input weer enorm gewenst, voor en met jou worden beide programma s alleen maar leuker, gezelliger en beter. Wie weet komen wij elkaar dus live op de radio tegen. Radio maken in je eentje is leuk! Maar met zijn tweeën is het leuker.

Wil jij net als ik vrijwilliger worden bij RTV- LOSSER en dan ook aanschuiven In de studio van vierhoog met Evelien en nu ook de middag show live In Enschede. Als co- host. Laat dat dan even weten via één van mijn mediakanalen Of die van RTV- LOSSER.

Ik daag je uit!

De middagshow is elke doordeweekse middag van 14.00 tot 16.00.

4 hoog met Evelien is op vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00.luister een uitzending

En op zondag tussen 12.00 en 14.00

Facebook 4hoog.met.evelien

rtv-losser.nl

 live luisteren