update crowdfunding voor aanpassingen in mijn huisje (vandaag in hart van Enschede)

lieve allemaal,

Ik had al veel eerder een blog willen schrijven maar het was een turbulent weekje dus vandaar vandaag.  Bijzonder dat je gewoon een heel eerlijk verhaal op internet zet en dat er dan van allerlei mooie onverwachte dingen gebeuren. mensen gaan doneren ook mensen die ik al heel lang niet heb gezien. Bedankt heel lief en bijzonder. Want dat betekent , ook al zie je mensen heel lang niet, dat ze toch met je meeleven en meelezen. Lief dus

Ook zijn er bijna twee schilderijen verkocht allebei van Henk Bekkering voor best hoge bedragen. Hij weet het alleen nog niet, en leest het waarschijnlijk hier. Ook daarvoor hartelijk dank. Hij kan het echt, die Henk. Verkocht zijn een vlinder en een VOC Schip. Afgelopen zondag belde Bert Jan Amelink van laminaat Outlet aan de Buursestraat en bood mij zeventig vierkante meter laminaat aan.

Bijzonder deze man kent mij helemaal niet. Hij gaat het ook leggen en daarvoor hebben jullie o.a. gedoneerd en schilderijen gekocht. Maar er moet nog een boel gebeuren in mijn huisje. Ook het diaconaal platform gaat mij opnieuw helpen, via hen zit ik op dit mooie plekje.

Daarom stond er vandaag een artikel in de krant Hart van Enschede. Met dank aan Manon van Penderen.

Het stond zelfs op de voorpagina. Super maar best een beetje eng. Ik ben benieuwd wat dit allemaal nog meer los maakt. Sinterklaas is duidelijk al geweest, en mijn kerst kan niet meer stuk. Verder zit ik ook nog in een andere rolstoel. Stiekem toch weer met mijn oude snelheid dank je wel , Welzorg. Ik zal het niet verder vertellen 😉 Maar als dit plekje mij toch iets te saai wordt ben ik lekker weer snel in Enschede. Super.

Ik ga dus blij en dankbaar dit weekend in. Ik hoop jullie ook 😉